Sări la conţinut

Grădina Zoologică Woburn Safari Park, Bedfordshire, Anglia

Gradina Zoologică Woburn Safari Park se află în Bedfordshire, Anglia. Nu este departe de M1 și la doar câteva minute de Milton Keynes, unde locuim noi. Cam la o oră distanță de Londra.

Am fost aici de mai multe ori însă de data aceasta ni s-a oferit posibilitatea de a vizita parcul în timpul săptămânii și am acceptat bucuroși, chiar dacă în timpul săptămanii multe evenimente nu sunt disponibile. Dar, calul de dar nu se caută la dinți sau în gură, nu-i așa? Ba chiar ne face o mare plăcere când locurile pe care le vizităm nu sunt atât de aglomerate. Experiența noastră în video-ul de mai jos.

Lejer puteți petrece aici o zi întreagă, ceea ce v-ar oferi timp pentru a face partea rutieră de mai multe ori (lucru pe care l-am recomanda cu tărie) și pentru a vedea totul în grădina zoologică. Partea rutieră durează aproximativ o oră, dar timpul trece foarte repede. Viteza cu care vă puteți deplasa depinde în mare măsură de oprirea altor mașini și de animalele care vă pot bloca drumul.

După ce faceți partea rutieră, puteți alege să ieșiți, să vă întoarceți din nou sau să parcați pentru a vă îndrepta spre zonele unde vă puteți plimba pe jos, în siguranță, vizitând și celelalte animale. Puteți să vă plimbați prin incinta cangurilor și incinta lemurilor, să luați parte la o discuție despre foci, să vedeți pinguinii drăguți și să aveți experiențe practice în secțiunea rezervată animalelor de ferma. Există peste 80 de specii de animale de văzut la Woburn Safari Park.

Există de asemenea o mică zonă de joacă în aer liber potrivită pentru copiii mai mici și un loc mai mare de joacă în interior. Ni s-a transmis că este deschis și că ne putem juca 20 de minute aici însă am preferat să rămânem în aer liber.  În aer liber este aici și un GoApe și Treetops pentru copiii mai mari.

De asemenea, în prețul biletului sunt incluse plimbările cu bărcuțele lebădă cu pedale de pe lacul mic cât și călătoriile cu trenulețul.

Mai multe detalii legate de preț și booking AICI!

Adresa

Woburn Safari Park

Crawley Rd, Woburn, Ridgmont, Bedford MK43 0TU

Harta noastră mai jos. În stânga sus veți descoperi și meniul cu categorii.

1 comentariu »

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: