Casa iluziilor Puzzling Place – Keswick, Lake District

Căutăm întotdeauna noi locuri de vizitat și lucruri interesante de făcut. În călătoria noastră în Keswick, Lake District, am auzit de Puzzling Place și am decis că merită o vizită.

Este destul de dificil de găsit, deoarece locația este ascunsă pe una dintre străzile de pe strada principală, pentru ca apoi să urci pe un set destul de extins de scări. Odată ce ai ajuns acolo, totul se află pe un singur nivel.

Puzzling Place, Keswick, este o mică lume plină cu iluzii. Sunt o varietate de iluzii cu oglinzi, perspective diferite, piese în forme ciudate etc. Există și o cameră anti-gravitațională, în care poți avea o experiență foarte ciudată. Mai multe detalii legate de booking și preț AICI!

Partea noastră preferată, surprinsă pe finalul filmului, a fost în camera care vă distorsionează dimensiunea.

Din păcate, Puzzling Place nu are toalete disponibile, ceea ce poate fi un pic dureros pentru orice familie cu copii mici, însă există toalete publice disponibile în apropiere.

Puzzling Place, Keswick este cu siguranță un loc minunat pentru familii, mai ales în zilele de ploaie. Am avut o dimineață minunată și cu siguranță ne vom întoarce.

Lasă un răspuns