Muzeul în aer liber Chiltern (Chiltern Open Air Museum) – Buckinghamshire – VIDEO

Muzeul în aer liber Chiltern (Chiltern Open Air Museum) găzduiește peste 30 de clădiri istorice diferite ce au fost inițial construite în jurul zonei Chiltern, dar care au fost dezmembrate si reasamblate aici.

Un proces fascinant dar și o vizită interesantă pentru o porție sănătoasă de istorie locală.

Dacă aveți puțin noroc, veți întâlni aici actori și voluntari ce încearcă să refacă anumite perioade istorice prin port, traditii sau grai iar dacă mergeți cu copiii, au amenajat și un loc de joacă drăguț. Video cu experiența noastră mai jos.

Casele sunt pline de lucrurile cu care ar fi fost pline aceste case atunci când au fost ocupate. Fotografii de familie ale foștilor proprietari obiecte sau jucării pentru copii (o păpușă, un cărucior pentru bebeluși, un scaun înalt), îmbrăcăminte etc.
Nu uitați să vizitați casa rotundă din epoca fierului. Nu este originală pentru că nu există case complete originale. Totuși, asta nu o face mai puțin fascinantă. Un îngrijitor și-a făcut timp să ne explice puțin despre casă în timp ce adăuga lemne în focul ce ardea mocnit chiar în centru.


Veți întâlni și câteva animale de fermă (am văzut oi, vaci și capre) dar și hambare și echipamente agricole. Această parte a muzeului a fost folosită pentru a filma câteva seriale Downton Abbey.

Când am vizitat muzeul, existau încă unele restricții de distanțare socială. Ușile clădirilor erau deschise, dar nu puteai să te plimbi prin interior. Având în vedere dimensiunea clădirilor, acest lucru este absolut de înțeles. De asemenea, o parte a muzeului era închisă pentru renovare. Prețul (donație) reflectă oricum aceaste măsuri. Detalii AICI.


Puteți aduce un picnic cu voi. Au multe mese și locuri de picnic. La cafeneaua micuță puteți servi câte ceva la prețuri decente iar spre ieșire au și un charity cu lucrușoare second-hand. Am găsit câteva cărți faine pentru copii aici.

Adresa:

Newland Park, Gorelands Lane, Chalfont St Peter, Bucks

HP8 4AB

Un gând despre “Muzeul în aer liber Chiltern (Chiltern Open Air Museum) – Buckinghamshire – VIDEO

Lasă un răspuns