Ferma pentru copii Peter Rabbit Willows Activity Farm | Peter Iepurasul și prietenii (VIDEO)

Willows Activity Farm nu este doar o fermă cu multe animăluțe drăguțe. Aduce mai degrabă cu un mic parc de distracții cu tematica Peter Iepurașul și prietenii, iar acest lucru este evident încă din momentul în care îți parchezi mașina. Moment în care sunteți întâmpinați cu imagini ale personajelor îndrăgite de-a lungul drumului. Video cu experiența noastră mai jos.

Pare un loc micuț și compact, însă noi abia am reușit să vizităm tot ce aveau ei disponibil.

Locul este ideal pentru copiii mai mici iar în sezon aveți parte de spectacole live cu Peter Rabbit și prietenii săi Squirrel Nutkin, Lily Bobtail și Cotton tail.

Preferatele noastre au fost tractorul Tristan, căutarea aurului, locul de joacă în aer în liber Peter Rabbit Adventure, cât și spațiile interioare. La fermă, Maya a putut să se joace cu un porcușor de guineea și să hrănească animalele, ceea ce este destul de drăguț.

Locul de joacă Peter Rabbit Adventure este gândit foarte bine. Puteți vizita Grădina domnului McGregors, puteți asculta și ghici sunetele instrumentelor muzicale din iazul lui Jeremy Fisher, vă puteți juca în căsuța secretă din copacul Peter Rabbit și vă puteți distra în bucătăria doamnei Tiggy Winkles.

Verificați online AICI dacă spațiile interioare sunt deschise sau nu datorită pandemiei. Ar fi o pierdere să nu aveți acces în această secțiune. Spațiile, cât și echipamentele de joacă sunt de o foarte bună calitate.

Am avut o zi minunată la fermă și cu siguranță recomandăm acest loc.

Detalii legate de preț și booking AICI!

Willows Activity Farm
Coursers Road,
London Colney,
St Albans,
Hertfordshire,
AL4 0PF

2 gânduri despre “Ferma pentru copii Peter Rabbit Willows Activity Farm | Peter Iepurasul și prietenii (VIDEO)

Lasă un răspuns