Grădina Zoologică Shepreth Wildlife Park (Cambridge) – VIDEO

Plănuiți o zi specială împreună cu familia? O excursie la Shepreth Wildlife Park, o mică grădină zoologică de lângă Cambridge, poate fi cu adevărat specială.


Este ușor să te deplasezi cu copiii mici și sunt suficiente animale fascinante de observat. Vedetele grădinii zoologice sunt bineînțeles cei cei doi panda roșii, dar și liliecii, păsările de pradă și tigrii. Mai multe în VIDEO-ul de mai jos.


Joaca cu iepurașii coconași a fost chiar neașteptată iar în Casa Nocturnă liliecii sunt liberi să vă zboare peste cap, însă a fost închisă când am vizitat noi, probabil datorită pandemiei. La intrare sunt și dinozauri iar totul este amenajat foarte drăguț.


Locul de joacă în aer liber arăta superb, însă la fel, era închis la momentul acela. În afara parcului, pe terenul de lângă, se află un loc de joacă public foarte bine dotat iar după închidere n-am jucat puțin acolo.


Shepreth nu este o mare grădină zoologică cu multe animale populare mari. Este o grădină zoologică micuță, plăcută, dar cu forte multe de văzut și de făcut, mai ales odată cu relaxarea restricțiilor. 
Puteți avea o zi foarte plăcută aici.

Prețurile la bilete sunt foarte ok. Detalii mai multe AICI.


Shepreth Wildlife Park este situat ideal chiar lângă gară. Dacă veniți cu trenul, este o plimbare pe jos de doar două minute până acolo, iar dacă decideți să veniți cu mașina, există o parcare mare chiar în fața parcului.


Shepreth Wildlife Park

Station Rd, Shepreth, Royston

SG8 6PZ, Cambridgeshire, Anglia

2 gânduri despre “Grădina Zoologică Shepreth Wildlife Park (Cambridge) – VIDEO

Lasă un răspuns