Ascott Estate, o locație National Trust (Wing, aproape de Leighton Buzzard) – VIDEO

Ascott Estate, o fostă casă de vânătoare ce datează din secolul al XVI-lea, a fost donată către National Trust în 1949 de Anthony de Rothschild, împreună cu întreaga colecție Ascott.

Am vizitat Ascott House și nu avem video sau fotografii cu interiorul casei. Așteptăm cu nerăbdare să se redeschidă locațiile National Trust și in interior. Până atunci însă, ne bucurăm de natură și de grădinile extraordinare.

Grădinile sunt într-o stare extraordinară și în mod clar sunt bine îngrijite. Există câte ceva interesant de văzut în toate părțile grădinii, în special în grădina olandeză. Gradina cu acel cerc de lavandă este superbă și am putut vedea mai mulți pești în iazul cu crini.

Sunt multe bănci, pentru a vă odihni și a vă bucura de priveliști în timp ce copiii se pot juca. Sau vă puteți alătura copiilor în joaca lor, cum am făcut noi în video-ul de mai jos.

Un lucru cu adevărat interesant la Ascott House este că această casă este încă locuită de familie. Asta înseamnă că, în timp ce te uiți în jurul casei, s-ar putea să observi și aspecte mici din lumea modernă. Pare întotdeauna puțin ciudat faptul că oamenii locuiesc în case uimitoare ca aceasta.

De asemenea, o mică cafenea în aer liber este deschisă, deși cu un meniu limitat, așa că puteți savura o cafea și vă puteți relaxa la una dintre mesele de lemn bine distanțate.

Am avut un timp frumos aici.

Despre membralitatea National Trust AICI

Cu membralitate National Trust ai intrare gratuită în locațiile National Trust (cu rezervare), parcare gratuită, National Trust Handbook, cu informații despre locurile National Trust, National Trust Magazine de trei ori pe an, sursă de inspirație, interviuri și știri.

Adresa

Wing, lângă Leighton Buzzard,

Buckinghamshire,

LU7 0PR

Lasă un răspuns