Satul istoric și parcul West Wycombe – o locație National Trust – VIDEO

Casa National Trust din parcul West Wycombe este una dintre cele mai italianizate dintre toate casele de țară englezești, dar și casa familiei Dashwood de peste 300 de ani.

Amplasată într-un parc amenajat de 45 de acri, casa așa cum o vedem astăzi este creația Sir Francis Dashwood, 2nd Baronet în secolul al XVIII-lea.

Această bijuterie este frecvent prezentată în adaptările pentru ecran ale clasicilor literari precum și serialul de televiziune Downton Abbey și, mai recent, Dr. Thorne.

Mai jos, VIDEO cu experiența noastră în această locație National Trust.

West Wycombe este un sat istoric farmecător. Străzile sale sunt căptușite cu căsuțe și hanuri de diferite stiluri arhitecturale, datând din secolul al XVI-lea până în secolul al XVIII-lea.

Explorați satul și apoi îndreptați-vă și spre dealul West Wycombe pentru vederi uluitoare în jurul Chilterns dar și pentru o imagine completă asupra parcului și satului West Wycombe.

Veți găsi în sat biserici, un mausoleu, peșteri (nu National Trust) dar și o varietate de magazine de antichități și magazine de cadouri. Mai jos, în altă zi, video cu o urcare pe dealul West Wycombe.

Duminica de la 12.00 este deschis și Big Ben Car Boots, pe campul de lângă. Detalii AICI.

Despre membralitatea National Trust AICI

Cu membralitate National Trust ai intrare gratuită în locațiile National Trust (cu rezervare), parcare gratuită, National Trust Handbook, cu informații despre locurile National Trust, National Trust Magazine de trei ori pe an, sursă de inspirație, interviuri și știri.

Adresă

West Wycombe

Buckinghamshire,

HP14 3AJ

Lasă un răspuns