Riverside Hub, Northampton (loc de joacă soft în INTERIOR) – VIDEO

Riverside Hub, Northampton, se prezintă drept „cel mai mare loc de joacă în interior din Marea Britanie”. Și nu cred că exagerează. Locul nu este doar imens pentru o locație indoor play, dar cred că este și cel mai complet loc din punct de vedere al facilităților oferite, cât și cel mai curat.

Noi preferăm ieșirile în aer liber, însă locul este perfect pentru zilele acelea ploioase. Și după cum bine știm, nu sunt puține aici în UK. 🙂

Locuim în Milton Keynes și am vizitat locul de câteva ori, chiar dacă nu ne este local. Găsiți aici un sat unic pentru copiii mici, o cameră senzorială pentru bebeluși cu cele mai noi echipamente de specialitate, copac de cățărare uriaș, karturi, golf, joc laser, causel și multe altele!

Pe lângă toate facilitățile de joacă, există și un colț creativ, cu un atelier de machiaj și pictură, precum și o cafenea care servește mese și gustări proaspăt pregătite. 

Mai multe din experiența noastră, în VIDEO-ul de mai jos

Riverside Hub este un centru de joacă conceput pentru ca micuții să interacționeze, să se joace, să învețe, să facă exerciții și să dezvolte noi abilități într-un mediu sigur și prietenos.

Locul poate găzdui, de asemenea, petreceri de ziua copilului iar evenimentele anuale sunt foarte speciale.

Covid 19: Datorită restricțiilor actuale, posibil să fie reguli noi de vizitare. Verifică detaliile legate de orar și prețuri pe website-ul lor AICI!


Nu puteți consuma propriile alimente, din motive ce țin de alergii. Prețurile sunt însă rezonabile.

Riverside Hub,
7 Carousel Way,
Riverside Park,
Northampton,
NN3 9HG

Un gând despre “Riverside Hub, Northampton (loc de joacă soft în INTERIOR) – VIDEO

Lasă un răspuns