Parcul de distracții Drayton Manor Park (Thomas Land) – Staffordshire, Marea Britanie – VIDEO

Parcul de distracții Drayton Manor (la 30 minute cu mașina de Birmingham) găzduiește peste 30 de atracții potrivite fiecărui membru al familiei, de la căutătorii de adrenalină până la cele mai drăguțe atracții pentru cei mici, o grădină zoologică, o zonă cu dinozauri și bineînțeles, cea mai populară secțiune, Thomas Land – raiul pe pământ al fanilor Thomas The Tank Engine.


Thomas Land

Drayton Manor găzduiește singurul Thomas Land din Europa. Parcul este inspirat din cărțile și serialele TV mult îndrăgite.

Ne-am dat în toate atracțiile Thomas Land cel puțin o dată. Zona rivalizează cu Peppa Pig World (Paultons Park) și CBeebies Land (Alton Towers).

Tematica Thomas Land este fantastică. Drayton Manor a făcut cu adevărat o treabă bună în reproducerea lumii Thomas the Tank Engine. Noi am fost de Crăciun și toată experiența a fost magică, chiar dacă nu am apucat să-l vizităm și pe Moș ori să ne dăm pe gheață. Și chiar dacă avem fetițe și nu băieței. 🙂

Mă gândesc că pentru familiile cu băieței poate fi, cum spun englezii, „mouth-watering”…

Video cu experiența noastră la Thomas Land mai jos!


Te poți plimba cu trenulețul Thomas în jurul parcului iar noi am intrat câteva minute chiar și în zona mare de joacă interioară, amenajată tot așa, tematic.

Drayton Manor ZOO

În a doua parte a zilei, am trecut prin zona cu dinozauri și grădina zoologică, care găzduiește peste 100 de animale – dintre care unele sunt specii pe cale de dispariție. Găsiți aici și o casă a reptilelor si o micuță fermă. Video mai jos!


Parcul este suficient de mare pentru a-și merita banii de intrare, dar nu prea mare încât să ai nevoie de două zile pentru a-l experimenta. Mai multe detalii cu privire la preț și bilete AICI!


Parcarea este gratuită.
Există restricții de înălțime pentru toate atracțiile.
Aveți voie să vă aduceți propriile alimente și băuturi. Sunt zone de picnic. Sunt o mulțime de locuri unde poți servi hot dog-uri, sandvișuri, gogoși etc.
Sosiți cât mai devreme posibil.

Dacă plouă în mod continuu timp de 2 sau mai multe ore, garanția lor Rainy Day înseamnă că vă puteți întoarce gratuit în parc. Detalii AICI! Puteți folosi punctele Tesco Card și posibil să găsiți și reduceri cu vouchere pe net.


Drayton Manor

Drayton Manor Drive 

Tamworth

Staffordshire B78 3TW

2 gânduri despre “Parcul de distracții Drayton Manor Park (Thomas Land) – Staffordshire, Marea Britanie – VIDEO

Lasă un răspuns