Parcul de distracții Gulliver’s Land Theme Park, Milton Keynes (Buckinghamshire) – VIDEO

Parcul de distracții Gulliver a fost înființat în anii 1970 de către familia Phillips. Spre deosebire de majoritatea celorlalte parcuri tematice din Marea Britanie, Gulliver este gândit în special pentru copiii mai mici, fiind inspirat de cartea lui Jonathan Swift, Călătoriile lui Gulliver. 


Sunt în prezent patru parcuri Gulliver în Marea Britanie. În Warrington, Matlock Bath, Rotherham și Milton Keynes. Noi l-am vizitat pe cel local nouă, Gulliver’s Land Theme Park, Milton Keynes.

Separat de parc dar langă găsiți și Dinosaur and Farm Park și un Splash Zone

Experiența noastră în acest parc de distracții în VIDEO-ul de mai jos! 👇 Parcul dispune de zone și atracții exterioare cât și interioare, în caz de vreme rea.

Liliputanii noștri au avut o zi superbă aici iar noi adulții am apreciat mult faptul că nu a trebuit să ne luptăm cu mulțimile uriașe ori să ne pierdem răbdarea așteptând la cozile nesfârșite. A fost chiar relaxant. Ciudat de liniștit pentru un parc de distracții unde te aștepți la zgomot, mulțimi, buluc. 

Gulliver’s nu este Merlin când vine vorba de parcuri de distracții. Cine se așteaptă la o zi de tip Alton Towers ar trebui să înțeleagă că acest loc nu este asta și nici nu se promovează în acest fel. Bugetul este pur și simplu mult mai mic și se observă asta. Parcul din Milton Keynes pare că are nevoie de un update, o împrospătare, dar asta nu a fost deranjant deloc. Am avut o zi frumoasă aici.

Există mai multe locuri de unde se pot servi alimente calde și reci, de la burgeri, pizza și cartofi, până la sandvișuri și salate – iar prețurile sunt rezonabile. Poți să-ți aduci și propriul picnic – există o mulțime de locuri unde poți sta și mânca.

Cel mai ușor ajungi aici cu mașina, la ieșirea 14 pe M1 iar parcul este bine semnalizat. Ori cu trenul în Milton Keynes, apoi autobuzul numărul 300 din centrul orașului ori cu taxiul. 


Gulliver’s Land 

Livingstone Drive, Milton Keynes 

MK15 0DT England

Lasă un răspuns