Parcul de distracții Twinlakes Park, Melton Mowbray (Leicestershire) – VIDEO

Dacă sunteți în căutarea unui parc de distracții diferit, atunci Twinlakes Park este o alegere grozavă.

Descris ca un loc ‘all action, all weather theme park’, Twinlakes este foarte popular pentru familiile cu copii cu vârsta de până la 12 ani și este binecunoscut pentru zonele sale de joacă imense interioare și noul loc de joacă în aer liber.


Twinlakes este aproape de Melton Mowbray, în Leicestershire. Parcul este format din câteva zone tematice cu diverse echipamente de joacă interioare și în aer liber, plimbări, circ, trenulețe, bărcuțe, trenulețe și atracții cu animale. Au chiar și Outdoor Cinema. La final de zi, ne-am alăturat (pe iarbă) grupurilor de oameni și am vizionat The Greatest Showman. Cumva am stat peste program, la film, ceea ce nu găsești peste tot aici în UK. Superb!

Video cu experiența noastră în acest parc de distracții 👇

Întrucât nu a fost o zi foarte caldă, am evitat apa. Ei au și un parc acvatic în aer liber și cred că este fantastic pentru copii în zilele de vară. 


Am fost în parc de pe la 11 dimineața până aproape de ora închiderii. Noi am mers într-o zi de sambătă, iar cozile au fost foarte scurte. La acest capitol, nici nu se compară cu alte parcuri în care am mai fost. Am putut încerca aproape tot ce poate oferi acest parc în doar o zi.

Am început cu imensa zonă de joacă în aer liber, apoi am continuat în orașelul Wild Wild West foarte distractiv pentru copii … și adulți! Există o închisoare, o poștă, biserică, hotel, un salon și multe altele in miniatură.

Veți găsi și două atracții pe apă. Aceasta cu motor unde Maya a putut conduce și alta pe lacul mare, unde tati a pedalat bărcuța cu pedale iar Maya a fost tot așa, la cârmă.


Twinlakes Park este cu siguranță mai potrivit familiilor cu copii mai mici și nu există multe de făcut pentru cei mai în vârstă ce caută senzații foarte tari. Pentru copiii mai mici însă, sunt multe de făcut și multe de văzut.

Maya s-a împrietenit chiar și cu poneiul.

Au și animale la Red Rooster Zoo Farm. Păsări frumoase, capre, oi, porci etc. dar și câteva mai exotice, gen maimuțe, reptile etc. Nu am mai apucat să vizităm această secțiune.

Spectacole gratuite The Greatest Circus de trei ori pe zi în timpul verii.

Am acoperit câteva dintre plimbările, atracțiile și facilitățile de joacă de la Twinlakes, dar am zgâriat doar puțin suprafața – există, de asemenea, trambuline uriașe, un enorm soft-play, tobogane, umbreluțe și multe altele. Am putut experimenta aproape totul într-o singură zi și cu siguranță vom mai reveni aici.

Pentru fetele noastre a fost superb. Pentru adulți, locul este frumos amenajat, există o mulțime de magazine ieftine de mâncare și băutură și o multe zone de relaxare pentru a te bucura de liniște.

Twinlakes este, de asemenea, probabil cel mai ieftin dintre toate parcurile tematice pe care le-am vizitat. Mai multe detalii AICI!

Pentru noi a fost perfect, dar noi suntem și foarte ușor de mulțumit. Ne bucurăm oricum de timpul petrecut împreună, iar când avem de vizitat un loc frumos precum Twinlakes, poate fi o zi cu adevărat specială.

Parcul este la doar 45 de minute de Nottingham si cam la o oră și jumatate de Milton Keynes (unde locuim noi), chiar lângă Melton Mowbray. Este semnalizat cu maro și foarte ușor de găsit. Au o parcare imensă, gratuită.

Twinlakes Park

Melton Spinney Rd,

Melton Mowbray

LE14 4FF

Un gând despre “Parcul de distracții Twinlakes Park, Melton Mowbray (Leicestershire) – VIDEO

Lasă un răspuns