Grădina Zoologică Cotswold Wildlife Park and Gardens (Oxfordshire) – VIDEO

Cotswold Wildlife Park găzduiește una dintre cele mai mari colecții de animale din Marea Britanie. Veți descoperi aici suficiente animale, activități și zone de explorat pentru a adăuga în tolba cu amintiri încă o zi superbă alături de cei dragi.

Cei mai mulți își încep vizita de la gradina cu ziduri înalte de cărămidă de la intrare, unde sunt cele mai populare animale de dimensiuni mai mici. Noi însă, ca de fiecare dată, mai intâi am intrat în shop, am cumpărat un magnet și am verificat ce mai au disponibil. Este ritualul nostru pentru că nu vrem să riscăm să nu mai găsim deschis. De obicei suntem printre ultimii plecați. 🙂


Pinguinii sunt foarte populari la acest Zoo iar uneori poate fi aglomerat. Dacă doriți să evitați mulțimile dimineața, mergeți spre partea din spate a grădinii zoologice și apoi la final de zi când vă îndreptați spre ieșire, puteți termina cu această grădină.

Tot aici, în interiorul grădinii, veți mai găsi zona Madagascar o zonă prin care puteți merge printre lemuri. Totuși, nu aveți voie să îi atingeți sau să îi hrăniți. 

În afara grădinii cu ziduri veți găsi cele mai multe voliere. La Cotswold Wildlife Park au o mulțime de păsări (93 de specii aparent) de dimensiuni diferite. Struți, bufnițe, vulturi, berze, papagali etc.


Cotswold Wildlife Park găzduiește unul dintre cei mai mari șerpi de pe planetă, Anaconda verde.

În spatele grădinii zoologice veți găsi toate animalele de fermă. Există aici oi, capre, porci, ponei, vaci, oi și măgari. Au și cei mai adorabili iepuri pufoși și câțiva porcușori de guineea.

Cotswold Wildlife Park este destul de mare și au toate animalele la care te-ai aștepta la o grădină zoologică; girafe, lei, cămile, zebre, rinoceri, flamingo, lupi etc. 


Au o zonă de joacă foarte faină cu o mulțime de echipamente pentru copiii mai mici sau mai mari iar plimbarea cu trenulețul în jurul parcului este foarte distractivă. (£1 de persoană, iar sub 3 ani gratuit).


Există o mulțime de locuri pentru picnic. Veți găsi bănci presărate peste tot. Puteți să vă lăsați picnicul în mașină și apoi vă întoarceți și să îl luați pentru prânz. Este mult mai ușor decât să-l plimbați cu voi toată ziua. Noi de data aceasta am servit Fish & Chips la ei iar prețurile au fost acceptabile. 


Grădina zoologică este situată în Bradwell Grove, care se află între Cheltenham și Oxford.  Ușor de accesat cu mașina, iar parcarea la fața locului este gratuită. Dacă doriți să călătoriți altfel, unele dintre opțiuni sunt prezentate pe website-ul lor AICI!


Biletele sunt în prezent de £16 (adulți), £11 (copii între 3 și 16 ani) și trebuie rezervate online în avans.


Cu mai mult de 160 de acri de explorat și literalmente sute de specii diferite de animale, este o idee bună să vă planificați ziua. Downloadează harta parcului AICI!


Cotswold Wildlife Park

Bradwell Grove, Burford,

Oxfordshire 

OX18 4JP

Lasă un răspuns