Ferma de fluturi Stratford-upon-Avon | Stratford Butterfly Farm (oraşul lui Shakespeare) – VIDEO

Fie că este o zi ploioasă sau însorită, la ferma de fluturi din Stratford-upon-Avon, Stratford Butterfly Farm (click AICI) vă puteți bucura de câteva ore memorabile, descoperind peste 250 de specii diferite de fluturi din 20 de țări diferite. Totul într-un mediu exotic minunat, cu flori tropicale, cu cascade și bazine pline cu pești.

Ferma de fluturi din Stratford-upon-Avon este cea mai mare locație cu fluturi tropicali din Marea Britanie.

Puteți privi aici cu uimire cum zboară și se hrănesc în jurul vostru peste o mie de fluturi spectaculoși.

Mulți fluturi sunt crescuți la fermă, în timp ce alții au fost transferați de la alte proiecte de conservare. În acest fel, ferma poate contribui atât la păstrarea pădurii tropicale, cât și la educarea vizitatorilor.

În zona Discovery aflați mai multe despre uimitorul ciclu de viață al unui fluture. Puteți observa omizi de toate culorile, formele și dimensiunile, dar și coconi, putând astfel verifica ce se întâmplă în toată această metamorfoză. Dacă aveți noroc, puteți observa un fluture care iese din crisalidă și se pregătește pentru primul său zbor.


Deoarece există atât de mulți fluturi, vă puteți aștepta ca mulți dintre ei să aterizeze pe voi. Copiilor le va plăcea acest lucru, dar asigurați-vă că nu le atingeți aripile, deoarece grăsimea de pe mâinile noastre le poate distruge aripile.


Pe măsură ce vă deplasați în jurul a ceea ce este de fapt o seră tropicală, urmați traseul frumos amenajat. Fiți atenți să nu călcați pe fluturi! În timp ce vă plimbați, este o provocare să dai de Princess, iguana verde rezidentă – cel mai probabil o vei vedea prin copaci sau deasupra încălzitoarelor, prăjindu-și burta!

Vei observa aici păsări micuțe, drăguțe și există, de asemenea, artefacte și statui de tip Maya expuse peste tot. Cascada este foarte frumoasă.

În altă încăpere este și zona Minibeast Metropolis ce găzduiește o colecție de insecte, păianjeni din întreaga lume, șerpi și reptile.

O să descoperi sigur fascinantele colonii de furnici Leafcutter și unul dintre cei mai mari păianjeni din lume! Toate sunt privite în siguranță din spatele geamului.


Este destul de cald în ferma de fluturi, așa că vă recomand să luați cu voi o sticlă de apă.
Înainte de a pleca, intrați în magazinul inspirat de natură și veți găsi o varietate de cadouri și bineînțeles fluturi de jucărie pentru toate vârstele. Au chiar și fluturi cu magneți pentru frigider pentru cei ce colecționează așa ceva.  

Stratford Butterfly Farm este la doar cinci minute de mers pe jos de centrul orașului Stratford.

Treceți podul peste Avon și urmați indicatoarele către intrare. Este parcare cu plată chiar acolo.

Nu există facilități pentru mâncare și băuturi.

Toalete disponibile.

butterflyfarm.co.uk

Adresa:

Swan’s Nest Lane,

Stratford-upon-Avon

CV37 7LS,

Warwickshire, Anglia. 

Telefon: 01789 299288

2 gânduri despre “Ferma de fluturi Stratford-upon-Avon | Stratford Butterfly Farm (oraşul lui Shakespeare) – VIDEO

Lasă un răspuns