Parcul de distracții Alton Towers (CBeebies Land), Marea Britanie

Deși nu avem încă un Disneyland în UK (fingers crossed pentru 2024), Marea Britanie se mândrește totuși cu unele din cele mai faine parcuri de distracții tematice din lume.

Poate cel mai complex parc de distracții din Marea Britanie este însă Alton Towers.

Alton Towers

Alton Towers Resort este un parc tematic din Staffordshire, Anglia, chiar lângă satul Alton. Parcul este deținut de Merlin Entertainments Group și încorporează un parc tematic, parc acvatic, spa, minigolf și complex hotelier. Alton este de multă vreme preferatul celor ce caută adrenalină și este puțin probabil ca statutul acesta să se schimbe în curând.

Sunteți suficient de îndrăzneți pentru a lua în considerare Wicker Man, Nemesis, Oblivion sau The Smiler?

În 2021 poți experimenta Gangsta Granny, cea mai nouă atracție: ajută-o pe Granny și Ben să rezolve cel mai mare jaf de bijuterii din istorie! Alte atracții noi din lumea lui David Walliams includ The Royal Carousel, Raj’s Shop și Raj’s Bottom Burp! 

Partea noastră preferată în acest parc este CBeebies Land, unde familiile pot explora 14 atracții tematice CBeebies și unde pot întâlni unele dintre cele mai populare personaje ale CBeebies.

Toate atracțiile CBeebies sunt perfecte pentru preșcolari. Există o plimbare cu barca magică în grădina de noapte și chiar și un trenuleț Octonauts pentru micii căutători de senzații. Găsiți de asemenea, activități și spectacole constante pe tot parcursul zilei, programate la fiecare jumătate de oră; variind de la întâlnirea cu Bing, la dansul cu Ubercorn și multe altele.

Dacă copilul dvs. iubește apa, va iubi absolut Alton Towers Waterpark. Situat în hotelul Splash Landings, pentru parcul acvatic va trebui să cumpărați bilete separate din parcul tematic.

Alton Towers Waterpark are mai multe piscine, cascade, tobogane, valuri și multe altele. Distracție garantată.

Vestiarele sunt situate lângă piscine și costă doar £1. Programul de funcționare depinde de perioada anului în care vizitați.

Grădinile sunt superbe și poți avea o experiență faină cu o plimbare cu telecabina. Vă puteți odihni și este un mod minunat de a vă deplasa în timp ce admirați priveliștile.

Există o mulțime de toalete și facilități pentru schimbarea bebelușilor.

Găsiți aici, de asemenea, o mulțime de restaurante, locuri de gustări și chioșcuri. Prețurile la mâncare sunt destul de piperate, așa că fie aduceți un picnic cu dvs., fie căutați oferte de masă.

Alton Towers este un parc mare și toată plimbarea vă poate epuiza. În loc să vă uitați în mod constant după băuturi îmbuteliate, investiți mai degrabă într-un Refill, care vă poate economisi ceva bănuți. Cumpărați recipientul la £5, iar apoi îl puteți umple gratuit toată ziua cu băuturi răcoritoare. O idee fabuloasă și un cadou mișto de luat acasă!

Dacă doriți cu adevărat să profitați la maxim de toate atracțiile, ar merita să petreceți aici două zile. Noi am fost de mai multe ori însă cel mai ok a fost o zi la CBeebies Land iar a doua zi vizitând celelalte părți ale parcului.

Am mers și în perioade mai aglomerate și este bine să vă înarmați cu foarte multă răbdare. Cozile și timpul de așteptare la unele atracții pot fi și de 45 de minute. Verificați online dacă puteți să cumparați bilete fast track. Merită în zilele foarte aglomerate.

Există o mulțime de zone deschise de explorat. Merită să luați cu voi pelerine de ploaie pentru zilele ploioase și cu vânt. Uneori ploaia și vântul puternic poate fi un factor de închidere a atracțiilor mai mari.

La Alton Towers puteți avea o zi minunată, iar pentru cei mai mici CBeebies Land este de vis.

La Alton Towers ca și în cazul altor parcuri tematice, dacă puteți merge în zilele mai puțin aglomerate, de preferat în timpul săptămânii ar fi grozav.


Biletele încep de la aproximativ £34.

Nu plătiți prețul întreg în ziua respectivă! Rezervați în avans prin intermediul site-ului Alton Towers, deoarece prețurile sunt mai ieftine. Cele mai bune prețuri sunt online dacă sunt rezervate cu 5 zile în avans. Există, de asemenea, reduceri sezoniere și oferte lunare cu economii de până la 25%, precum și opțiunea de abonamente anuale, care sunt cu adevărat rentabile dacă știți că veți merge de 3 sau mai multe ori într-un an.

Merită să cumparați acest Merlin pass cu care aveți inclusă intrarea la Alton Towers pe tot parcursul anului cât și la alte 29 de atracții cunoscute precum: LEGOLAND® Windsor Resort, Chessington World of Adventures Resort, THORPE PARK Resort, The Coca-Cola London Eye, SEA LIFE Aquariums etc.


altontowers.com

Adresa:

Alton Towers

Farley Ln, Alton

Stoke-on-Trent

ST10 4DB

2 gânduri despre “Parcul de distracții Alton Towers (CBeebies Land), Marea Britanie

Lasă un răspuns