Parkside Farm PYO | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Bucurați-vă de fructele foarte foarte proaspete! Mergeți într-o excursie de familie la Parkside Farm – o fermă de fructe în frumoasa zonă de la Nord de Enfield și culegeți produse sezoniere. Proaspete întotdeauna și cu un gust foarte bun!

Plimbați-vă prin fermă cu un coș mic în mână și selectați fructe proaspete și legume pentru a le lua acasă. Plătești doar ceea ce culegi.

Probleme cu spatele? Cu o selecție de culturi „de pe masă”, inclusiv o mulțime de fructe de pădure, coacăze roșii și legume, nu va trebui să vă aplecați pentru a obține cele mai bune fructe proaspete.

Culesul fructelor este extrem de popular printre copii. Micuților tăi le va plăcea să se piardă între culturi și să mănânce fructe chiar de pe câmp. În plus, acele fețe fericite acoperite cu căpșuni merită în totalitate călătoria la Parkside Farm!

Alegeți fructe și legume proaspete de sezon
Culturi la nivel pentru cules ușor
Cel mai bine este de mers între lunile iunie și octombrie

Mai multe detalii AICI!

Parkside Farm
Hadley Road
Enfield
Middlesex
EN2 8LA

Parkside Farm este in Hadley Road ( Chase Farm Hospital pe A 1005 (Enfield Ridgeway) si West Lodge Hotel pe A111 (Cockfosters Road).

Ce mai apropiata stație de tren este Gordon Hill, la o milă de fermă, pe linia Letchworth către Moorgate și trece prin Finsbury Park ce conectează metroul londonez. Stația Cockfosters (Piccadilly Line) este la 3 mile depărtare iar taxiurile sunt disponibile.

2 gânduri despre “Parkside Farm PYO | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Lasă un răspuns