Mudchute Park and Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Locuiești la oraș sau în zona rurală? Indiferent de alegerea ta, o schimbare de locație este adesea la fel de bună ca o porție de odihnă – sau așa spun unii. Din fericire, cu locuri precum ferma Mudchute Park, puteți afla dacă este adevărat!

Fiind una dintre cele mai mari ferme din interiorul orașului din Europa, chiar și cei mai mari iubitori de înălțime și trafic rutier vor primi o lovitură de la această ușă către spațiul verde, aer curat și natură. Amplasat în 32 de acri de peisaj, peste 100 de animale dau viață acestei ferme, inclusiv bovine, oi, porci, măgari, lame, pui, rațe, gâște etc.

În colțul pentru animale de companie puteți să vă jucați cu iepuri, cobai și dihori. Cu toate acestea, dacă animalele mai mari sunt cele care vă interesează, puteți rezerva în prealabil un tur al fermei la un cost suplimentar.

În timp ce vă plimbați, faceți-vă timp pentru a vă bucura de uimitoarea natură îmbrăcată în culorile sale cele mai fine ale sezonului. Cu siguranță veți planta dragostea pentru zona rurală în inima celui mai stoic locuitor al orașului.

Schimbați-vă pantofii cu cizme Wellington!

Sunt disponibile lecții de echitație
Evenimente comunitare și sezoniere
Magazin de cadouri

Mai multe detalii AICI!

Adresa

Mudchute Park & Farm
Pier Street
Isle of Dogs
London E14 3HP

Mudchute Park and Farm este in mijlocul Isle of Dogs. Este usor de ajuns aici cu mașina, trenul, autobuzul, bicicleta, barca sau Docklands Light Railway

Stațiile DLR apropriate sunt Mudchute, Crossharbour & Island Gardens.

Bus

 D3D6 or 135 către Crossharbour și coborâți la ASDA

2 gânduri despre “Mudchute Park and Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Lasă un răspuns