Kentish Town City Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Kentish Town, prima fermă de oraș din Marea Britanie, a fost fondată în 1972 și este o organizație caritabilă cu sediul în London Borough of Camden.

Ferma oferă învățare pe tot parcursul vieții, terapie în aer liber și educație copiilor cât și adulților cu nevoi speciale și oricui are nevoie de puțină liniște în mijlocul vieții urbane.

Ferma este situată pe un teren de patru acri, alături de două linii de cale ferată în interiorul cartierului londonez Camden. Există zone de pășune pentru animale, grădini comunitare, un iaz cu animale sălbatice și o teren pentru echitație.

În plus, au un nucleu plin de voluntari care sprijină personalul în funcționarea zilnică a fermei și organizează evenimente sezoniere de strângere de fonduri. Tinerii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani susțin activitățile agricole prin intermediul popularului Club pentru tinerii fermieri.

Clădirea principală a fermei oferă facilități pentru vizitarea școlilor, grupurilor comunitare și activităților copiilor. În bucătăria fermei, copiii pot învăța să gătească folosind ingrediente proaspete din grădinile comunității. Grădinile oferă oportunități pentru proiecte horticole de cartier, terapeutice și pentru copii să învețe despre viața sălbatică și alimentele cultivate.

Cum ajungi acolo?

Parcare gratuita pe Grafton Road dupa 11AM (M-F) si toata ziua in weekend.
Pay and display pe Queen’s Crescent & Vicar’s Road

Overground: Gospel Oak
Tube: Kentish Town (Northern Line)
Rail: Kentish Town (Thameslink)
Bus: Nearest Stops
Gospel Oak – C11
Queen’s Crescent – No. 24 & 46
Kentish Town Road – No. 134, 214 & C2

Mai multe detalii AICI!

Kentish Town City Farm
1 Cressfield Close,
London, UK
NW5 4BN

02079165421

info@ktcityfarm.org.uk

3 gânduri despre “Kentish Town City Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Lasă un răspuns