Fermele urbane ale Londrei

Bucurați-vă de un pic de viață rurală în Londra la una dintre fermele urbane ale capitalei.


Dacă locuiești în Londra nu ar trebui te limitezi doar la a privi vulpi care scotocesc prin coșurile de gunoi sau pisicile supărate ale vecinilor. În Londra putem descoperi în mod surpinzător o mulțime de ferme pe care le puteți vizita chiar și GRATUIT ori în schimbul unei mici donații – de la caprele din Kentish Town și lamele din Canary Wharf la oile de rasă de pe Holloway Road.

De mai multe luni, animalele fermelor orașului au fost și ele în lockdown însă acum pot fi vizitate. Nu uitați să verificați website-ul oficial pentru mai multe informații și să faceți booking unde este cazul.

Mai jos, o listă cu fermele urbane din Londra. Dacă mai știți și de altele, lăsați un comentariu și le adaug.

Kentish Town City Farm

Kentish Town, prima fermă de oraș din Marea Britanie, a fost fondată în 1972 și este o organizație caritabilă cu sediul în London Borough of Camden.

Spitalfields City Farm

Spitalfields City Farm este ferma urbană cea mai apropriată de centrul Londrei. În ciuda acestui fapt, ferma este situată într-una dintre cele mai defavorizate și dens populate zone.

Hackney City Farm

Ferma Hackney City se mândrește cu o mare varietate de animale de fermă tradiționale.

Stepney City Farm

Stepney City Farm este o fermă de lucru și un centru de artă rurală din inima estului Londrei, cu o mulțime de animale distractive și prietenoase.

Surrey Docks Farm

Ferma este o organizație caritabilă înregistrată și organizează o mulțime de ateliere diferite pentru comunitatea locală.

Vauxhall City Farm

S-ar putea să nu vă așteptați să dați de o zonă rurală în centrul Londrei. Totuși la Vauxhall City Farm veți găsi așa ceva!

Freightliners Farm

În inima Islington-ului s-ar putea să nu fie locul în care v-ați aștepta să găsiți gustul de la țară, totuși asta este ceea ce obțineți la Freightliners Farm.

Mudchute Park and Farm

Locuiești la oraș sau în zona rurală? Indiferent de alegerea ta, o schimbare a locației este adesea la fel de bună ca o porție de odihnă – sau așa spun unii. 

Brooks Farm

Fiind parte a Capel Manor College, ferma a fost o parte esențială a vieții comunității din Leyton. 

Deen City Farm

La Deen City Farm puteți păși în afara vieții orașului într-un mediu rural ce îi învață pe copii totul de unde provine mâncarea lor.

Newham City Farm

Vizitați animalele dvs. favorite la una dintre cele mai mari ferme urbane din Londra.

Belmont Farm

Dacă singurul loc în care ai văzut vreodată un cerb este de departe în timp ce traversai un câmp, atunci ferma pentru copii Belmont are ceva destul de special în mânecă.

Parkside Farm PYO

Mergeți într-o excursie de familie la Parkside Farm – o fermă de fructe în frumoasa zonă de la nord de Enfield și culegeți produse sezoniere chiar de la locul de unde cresc.

Hounslow Urban Farm

Ferma urbană Hounslow este o bijuterie în mijlocul unui peisaj urban și o gură de aer proaspăt în viața orașului pentru cei care de obicei nu au acces la animalele de fermă sau la mediul lor.

Un gând despre “Fermele urbane ale Londrei

Lasă un răspuns