Belmont Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Dacă singurul loc în care ai văzut vreodată un cerb este de departe în timp ce traversai un câmp, atunci ferma pentru copii Belmont are ceva destul de special în mânecă.

Apropierea de animale frumoase și blânde este ceea ce înseamnă această fermă urbană comunitară. Animale de companie, căprioare, capre, viței, iepuri și hamsteri.

Pentru o mică taxă suplimentară, alăturați-vă Clubului Tinerilor Fermieri și beneficiați de experiență practică, îngrijind o varietate de animale și învățând despre nevoile lor de bază.

Mai mult decât animale, ferma găzduiește experiențe muzicale locale prietenoase, pentru copiii de 4 ani, numită KangerRooKids, iar ferma găzduiește tot felul de evenimente și ieșiri speciale, de la sprijinirea ospiciului local cu zile libere până la primirea a peste 500 de familii de la The Starlight Charity în fiecare an în ultimii patru ani.

Un loc special cu o inimă imensă!

Animale de vânzare
Petreceri aniversare
Deschis 7 zile pe săptămână

Mai multe detalii AICI!

Belmont Farm

The Ridgeway next to Sheepwash Pond, Mill Hill, Greater London,

NW7 1QT, England

Ferma Belmont este situată în Mill Hill. Fiind în Londra, chiar și de pe M25 Belmont este foarte accesibilă prin toate mijloacele de transport. Ferma are un parc mare cu multe spații pentru fiecare vizitator, precum și stația de autobuz 240 ce oprește chiar în fața porților.

Metrou. Ia Northern line catre Mill Hill East apoi autobuzul 240 stop A si coboara la The Three Hammers Pub.

BUS. din Marble Arch Station ia 82 catre Golders Green Station apoi 240 si coboara la The Three Hammers Pub. 

Tren. Ce mai aproape statie este Mill Hill Broadway. de acolo 240 bus (stop F) si coboara la The Three Hammers Pub. 

PARCARE LIMITATA ( NW7 1QT )

2 gânduri despre “Belmont Farm | Ferma urbana pentru familii / copii Londra

Lasă un răspuns